Inspiratie Avond

Koken met Hollands Wild

     Donderdag 09 november 2017

   


 

 

 

Programma 09/11/2017

 

Ontvangst

18.00 uur     Aperitieven in onze serre bij knapperend haardvuur.

                   Amuse van Hollands wild.

 

Meat and great

In ons restaurant bevindt zich een buffet waar onze chef allerlei bereidingen omtrent het Hollands Wild vlees laat zien. Tegelijkertijd kunt u met al uw vragen terecht bij de leverancier van Hollands Wild.

 

Vanaf 18.30 uur      Aanvang Proeverij voorgerecht hapjes

                              ***
         Hollands Wild buffet van o.a. Gekonfijte ganzenbout,

                             Saté van wild, Wildgehakt balletjes en Worstjes

                             Stamppot en wild groente garnituren

                             ***
                             Verrassing Dessert

                   


Prijs

 

29,95 p/p

Alleen mogelijk op reservering

  

 

 

Inspiratie avonden - Data

    

   

l Donderdag 14 december 2017

 Koken met Streekvlees van Rund (Vleesbedrijf Van Driessen)

  

l Donderdag 18 januari 2018

 Koken met Streekvlees van Varken (Hof de Eendragt)

  

l Donderdag 22 februari 2018

 Koken met Streekvlees van Lam (Verschueren Lamsvlees)






 

 


 

 

      Bel +31 (0)115 - 45 38 32       info@debaeckermat.nl  

----------------------------------------------------------------------------

 


 

  Reserveer hier

Naam:*
Telefoonnr:*
Gewenste datum:*
Aantal personen:*
Tijd:*
E-mailadres:*
Gelegenheid:
Vraag of opmerking: